Fem skadd i ulykke i Vålerengatunnelen

Fem skadd i ulykke i Vålerengatunnelen
Fem skadd i ulykke i Vålerengatunnelen

<pFem personer ble kjørt til sykehus etter at bilen deres kjørte rett inn i midtdeleren ved utløpet av Vålerengatunnelen i Oslo natt til søndag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Bilen som ble kjørt av en 23 år gammel kvinne, kjørte rett i midtdeleren, fikk sleng, snurret rundt og endte mot veikanten på høyre side, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til NTB.

Alle de fem, to kvinner og tre menn, ble fraktet til Aker og Ullevål sykehus etter ulykken som ble meldt i halv fire-tiden, ingen av dem med livstruende skader. Ullevål melder at tre av dem var lettere skadd.

Hjulstad sier at det er tatt rutinemessig blodprøve av føreren.

– Det var ingen bremsespor på stedet, ingen andre kjøretøyer var involvert, og det er vanskelig å forstå hvordan man kan kjøre rett inn i midtdeleren, sier han.

Bilen ble totalvrak, og Hjulstad sier at skadene ble større av at en tung girkasse og et tungt batteri i bagasjerommet ble presset inn gjennom baksetet på bilen i sammenstøtet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus