Tysk politi etterlyser råkjørende Muppet

Bilder tatt av fotobokser i Bayern viser en råkjørende bil som tilsynelatende blir styrt av en Muppet.
Bilder tatt av fotobokser i Bayern viser en råkjørende bil som tilsynelatende blir styrt av en Muppet.
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pTysk politi gjorde store øyer da de sjekket bildene tatt av en fotoboks og oppdaget en råkjørende Muppet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En Audi med britisk registreringsnummer har fått tysk politi til å heve øyenbrynene. Audien har nemlig gjentatte ganger blitt fotografert for å ha kjørt for fort - med det som ser ut som en høyst spesiell bilfører.

Fotoboksene i fastlands-Europa er nemlig tilpasset høyrekjøring, derfor har ikke kamera sålangt klart å fotografere føreren av den britiskregistrerte bilen. I stedet viser bildene et klart og tydelig portrett av personen i passasjersetet: En stor, smilende Muppet.

Nå lurer det tyske politiet hvem som står bak den spøkefulle rekken av fartsovertredelser.

Ifølge nettsiden The Star går de lett humoristiske spekulasjonene ut på at syndebukken kan være Dyret, den maniske trommeslageren fra Muppet Show. Flere karakterer fra Sesame Street serien er også mistenkte.

Nå har tysk politi offentliggjort et av bildene fra råkjøringen i håp om at noen skal gjenkjenne den raske trafikksynderen.

– Ettersom det dreier seg om et britisk kjøretøy, så klarer vi ikke få til et godt nok bilde. Føreren har tydeligvis skjønt dette, og hatt det morsomt ved å plassere en stor dukke i passasjersetet sitt, sier en polititalsmann til nettsiden The Star.