RBK møter Solskjærs superreserver

<p class="hidden">Marek Sapara, Steffen Iversen og resten av RBK møter Ole Gunnar Solskjærs United-reserver i treningskamp. Foto: Scanpix.</p>
Marek Sapara, Steffen Iversen og resten av RBK møter Ole Gunnar Solskjærs United-reserver i treningskamp. Foto: Scanpix.

<pRBK får matchtrening mot laget til Ole Gunnar Solskjær. – En kamp vi ikke kunne gå glipp av, sier United-boss Ferguson.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere United-spissen skal lede sine gutter mot Rosenborg i november.

Rosenborg legger inn tur til Manchester som ledd i oppkjøringen til UEFA-cupkampen mot Valencia på Lerkendal 27. november.

– Utfordringen vår er å få gode treningsforhold og kamper i perioden mellom Saint Etienne 6. november og Valencia i slutten av måneden. Nå har vi laget et opplegg som forhåpentlig gir oss god matching, forklarer Erik Hoftun til rbk.no.

Laget reiser til England torsdag 20. november, og blir værende i byen flere dager. Her skal de trene på United sitt treningsanlegg, før de møter Ole Gunnar Solskjærs reservelag til kamp lørdag 22. eller søndag 23. november.

– Ole Gunnar var veldig glad for å få dette til, og det passet godt for dem med kamp den helgen, sier Hoftun.

– Men han måtte klarere det med sjefen først?

– Ja, men Alex Ferguson var veldig positiv. Han sa til Solskjær at dette ikke var en kamp de ville gå glipp av, gjenforteller Hoftun til RBK.no.

Også RBK-trener Erik Hamrén gleder seg til å ta turen til England.

- Et slikt opplegg blir bra både sosialt og fotballmessig. Vi må huske på dette er meget gode spillere rett bak A-lagstroppen, og de har for eksempel har spilt ligacup for United i England. Dette blir kul, slår Hamrén fast overfor RBK.no.

Rosenborg får også mer hjemlig matching i uken før Manchester-oppholdet. Molde har sagt ja til treningskamp, som blir enten torsdag 13. eller fredag 14. november.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus