Linjemann skadd på Villa Park

<p class="hidden">Aston Villas nordmann John Carew (th) i duell med stopper Sol Campbell på Portsmouth. (Fsoto: Scanpix)</p>
Aston Villas nordmann John Carew (th) i duell med stopper Sol Campbell på Portsmouth. (Fsoto: Scanpix)

<pLinjemannen Phil Sharp ble skadd av en gjenstand kastet fra tribunen i Aston Villas hjemmekamp mot Portsmouth lørdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Birmingham (NTB-AP): Sharp måtte ned på kne etter å ha blitt truffet i hodet like ved innbytterbenkene. Etter å ha fått behandling greide han å fullføre de siste minuttene av kampen som endte 0-0.

Portsmouth-manager Harry Redknapp og hans assistent Joe Jordan gestikulerte opphisset mot Villa-tilhengerne bak benkene. Politifolk tok seg inn på tribunen, men det virket ikke som de greide å identifisere gjerningsmannen.

John Carew spilte hele kampen for Villa og hadde en nikk som sneiet tverrliggeren i slutten av kampen. Det var det nærmeste noen av lagene kom scoring i en lite underholdende kamp.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus