Meny

I den syvende himmel

Chelsea manager Felipe Scolari er lykkelig etter gårsdagens kamp mot Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Chelsea fosset videre i Premier League i helgen satt lagets manager seg ned og lurte på om han kunne hatt det bedre.

Chelsea leverte en prestasjon tett opp mot årsbeste mot Aston Villa. Martin O´Neill og co kom til Stamford Bridge med håp om å ryste storlaget, men den gang ei.

Joe Cole og Nicolas Anelka viste vei med en scoring hver i den første omgangen, før de to for øvrig gikk av banen med ubeleielige skader.

Med stor spilleglede, masse sjanser og et offensivt koldtbord hadde de blå invitert til fest i går. Og de leverte da det gjaldt - noe Scolari var svært fornøyd med.

- Jeg er fornøyd fordi vi spilte veldig godt, og for meg er dette den viktigste kampen i sesongen fordi hvis vi vant får vi lede serien og vi får ti minimum ti dager til å hente oss inn igjen, sier han og sikter til at neste helg er forbeholdt landslagsspill.

- Ikke alvorlige skader

Scolari understreker at verken Cole eller Anelka er alvorlig skadet, men at pausen kommer betimelig for laget som har en del skadeproblemer. Om Cole sa han følgende:

- Det er et lite problem tror jeg, i foten, og etter to-tre dager med landslaget bør han være i stand til å spille.

Han var mindre overbevist når det gjaldt sin franske stjernespiss Anelka.

- Jeg vet ikke når han kan spille for landslaget fordi han har litt smerter i foten, sier han og legger til at han likevel tror han kan delta i hvertfall én av kampene.

Sesongen har startet strålende for den ferske Premier Leauge-manageren, og han undres om han kunne hatt det bedre for øyeblikket.

- Nå kan vi fortsette seriespillet fra første plass i serien, vi topper gruppen i Champions League og vi er videre i Ligacupen. Hva mer kunne jeg ønsket meg? Ingenting, sier han fornøyd.

O´Neill imponert

Etter gårsdagens maktdemonstrasjon var Aston Villa-manager full av beundring.

- Jeg synes Chelsea var brilliante i dag, absolutt brilliante og vi hadde trengt alle våre beste spillere på sitt beste for å kjempe med dem, sier han, og fortsetter:

- Det var en tøff leksjon. De var helt fantastiske, men vi hjalp ikke oss selv heller. I morges følte jeg virkelig at vi kunne vinne denne kampen, så det er litt kjedelig. Vi hadde spilt godt i det siste og kom til kampen fulle av selvtillitt, sier han.

En mann som var sentral i det meste som foregikk for Chelsea i går var Frank Lampard. Om han hadde Scolari følgende å si:

- Han spilte veldig, veldig bra. To ganger veldig, ikke en!


Les mer om Chelsea og Aston Villa på Startsiden.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus