Odd interessert i Tchoiy

Odd Grenland kan tenke seg å hente Somen A. Tchoyi (hvit trøye) dersom han får sparken i Østerrike og Red Bull Salzburg. (Foto: Scanpix)
Odd Grenland kan tenke seg å hente Somen A. Tchoyi (hvit trøye) dersom han får sparken i Østerrike og Red Bull Salzburg. (Foto: Scanpix)

<pSomen A. Tchoyi kan være ferdig i østerrikske Salzburg etter fyllekjøring. Odd Grenland er interessert i å hente midtbanespilleren tilbake til Skien.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salzburg (NTB): 25-åringen fra Kamerun spilte for Odd inntil han ble solgt til Stabæk foran 2007-sesongen. I sommer gikk ferden videre til østerriksk Bundesliga.

– Selvfølgelig er vi interessert i Somen hvis han blir tilgjengelig. Han er en veldig god spiller og vi vil selvsagt være interessert i å hente gode «telemarkinger» tilbake til Odd, sier trener Dag-Eilev Fagermo til Telemarksavisa.

Men han tror det er urealistisk å få midtbanespilleren tilbake selv om han skulle få sparken av ledelsen i FC Red Bull Salzburg.

– Vi kommer til å se hva som skjer, men jeg tror likevel det er ganske urealistisk med tanke på å få han tilbake til Odd. Hvis han blir sparket i Salzburg, vil alle norske klubber være interessert i å hente han tilbake til Norge, fortsetter Fagermo. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus