Isaksen reddet Odd Grenland

Peter Kovacs og Pål Andre Czwartek. Foto: Scanpix.

<pOdd Grenland ledet 2-0, men måtte ha straffesparkkonkurranse for å sende Fredrikstad på hodet ut av cupen.</p

Skien (NTB): 120 minutter var ikke nok til å skille de to lagene i cupens kvartfinale. Straffesparkkonkurranse måtte til, og der steg keeper Espen Isaksen fram som Odds redningsmann.

Isaksen reddet to straffer. Og etter at han hadde reddet Fredrikstads sjette skudd, som kom fra svensken Patrik Gerrbrand, kunne han og lagkameratene slippe jubelen løs.

1.-divisjonsklubben Odd sendte eliteserielaget Fredrikstad ut av cupen, og seieren var langt på vei fortjent.

Hjemmelaget gikk tidlig opp i ledelsen. Etter å ha fått et mål annullert for offside sørget Peter Kovacs for 1-0 etter 12 minutter. Ikke overraskende scoret ungareren med hodet. Chukwuma «Bentley» Akabueze la på til 2-0 før pausen.

Men etter hvilen kom Fredrikstad knallhardt tilbake. Først reduserte Abgar Barsom med et skudd fra spiss vinkel, før utligningen var et faktum fem minutter senere. (©NTB)