20 kg katt gis bort til adopsjon

<p class="hidden">Foto:Scanpix</p><p class="hidden"> </p>
Foto:Scanpix  

<pKatten som veide hele 20 kg ble funnet på gata i New Jersey</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er vanskelig å tenke seg hvordan en så stor katt kunne blitt borte fra eieren sin. Eierne av hjemmet der katten befinner seg nå, har døpt den« Princess Chunk». De håper på at katten nå får et vennlig hjem med riktig diett, melder The daily Telegraph.

- Hun har en enorm kropp, sier Deborah Wright, som er frivillig på senteret katten befinner seg på nå.

Den tyngste katten i verden veide litt over 21 kilo og døde i 1980. Siden da har Guiness Rekord boka droppet «verdens tyngste katt kategorien». De frykter at eiere ville gitt katten sin feit mat for å bryte rekorden.

Eierne til «Princess Chunk» har til lørdag denne uka på å hente henne. Etter det, får andre muligheten til å adoptere henne. Dyrleger planlegger nå og finne den riktige dietten for katten. For tiden får hun bare vanlig kattemat, men det er vanskelig å tenke seg hva hun har spist tidligere. De ønsker også at katten skal få mosjon.

Personvernpolicy