Jakter Drogba og Adebayor

<p class="hidden"> Foto: Scanpix</p>
 Foto: Scanpix

<pBarcelona vil ha stjernespissene. Se alle Premier League-overgangene her.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samuel Eto’o er på vei ut dørene på Camp Nou. Barcelona jakter erstattere fra øverste hylle. Didier Drogba og Emmanuel Adebayor har en tid vært satt i forbindelse med en overgang til storklubben, og trener Josep Guardiola er ikke avvisende, men nekter å kommentere hvorvidt klubben har lagt inn bud på noen av spillerne.

– Barcelona er alltid interessert i gode spillere. Disse spillerne er interessante, men det er også mange andre i England, Italia og Tyskland. Du bør snakke med sportsdirektøren om den eksakte situasjonen, sier Guardiola, ifølge The Guardian.

Portsmouths ghanesiske landslagsstjerne Sulley Muntari er nær en overgang til Inter for 130,4 millioner kroner.

– Sulley skal på medisinsk test på fredag, og vi tror overgangen går igjennom samme dag, sier Muntaris agent, Fabian Piveteau, til BBC.

Andrej Arsjavin vil vurdere en overgang til Tottenham, melder Sky Sports. Den russiske EM-stjernen har tidligere uttrykt ønske om å spille for Barcelona, men har også vært jaktet av flere engelske klubber. Zenit St. Petersburg krever nesten 250 millioner kroner for 27-åringen.

Her er alle sommerens bekreftede overganger i Premier League:

Arsenal

Inn: Samir Nasri (Marseille, ukjent sum), Carlos Vela (Osasuna, tilbake fra utlån), Aaron Ramsey (Cardiff, ukjent sum), Kieran Gibbs (Cardiff, tilbake fra utlån), Matthew Connolly (Colchester, tilbake fra utlån)

Ut: Alexander Hleb (Barcelona, ukjent sum), Mathieu Flamini (Juventus, gratis), Gilberto Silva (Panathinaikos, ukjent sum), Jens Lehmann (Stuttgart, gratis), Kerrea Gilbert (Leicester, lån)

Aston Villa

Inn: Steve Sidwell (Chelsea, ukjent sum), Curtis Davies (West Bromwich, ukjent sum)

Ut: Luke Moore (West Bromwich, 30,8 mill. kr.), Patrik Berger (Sparta Praha, gratis), Thomas Sørensen (kontraktsløs)

Blackburn

Inn: Robbie Fowler (Cardiff, ukjent sum)

Ut: Stephane Henchoz (kontraktsløs), Bruno Berner (kontraktsløs)

Bolton

Inn: Johan Elmander (Toulouse, ukjent sum), Fabrice Muamba (Birmingham, ukjent sum

Ut: Daniel Braaten (Toulouse, ukjent sum), Stelios Giannakopoulos (kontraktsløs), Ivan Campo (kontraktsløs), Andranik Teymourian (Fulham, gratis)

Chelsea

Inn: Deco (Barcelona, 81,1 mill. kr.), José Bosingwa (Porto, 166,4 mill. kr.), Adrian Pettigrew (Brentford, tilbake fra utlån), Michael Mancienne (Queens Park Rangers, tilbake fra utlån), James Simmonds (Cardiff, tilbake fra utlån), Slobodan Rajkovic (PSV, tilbake fra utlån)

Ut: Slobodan Rajkovic (Twente, ukjent sum), Claude Makélélé (PSG, gratis), Steve Sidwell (Aston Villa, ukjent sum), Khalid Boulahrouz (Stuttgart, ukjent sum), Ben Sahar (Portsmouth, lån), Ryan Bertrand (Norwich, lån)

Everton

Inn: Lukas Jutkiewicz (Plymouth, tilbake fra utlån)

Ut: Thomas Gravesen (Celtic, tilbake fra lån), Manuel Fernandes (Valencia, tilbake fra utlån), Lee Carsley (Birmingham, gratis), Stefan Wessels (kontraktsløs)

Fulham

Inn: Bobby Zamora (West Ham, 64,7 mill. kr.), John Pantsil (West Ham, 64,7 mill. kr.), Mark Schwarzer (Middlesbrough, gratis), Zoltan Gera (West Bromwich, gratis), Toni Kallio (Young Boys Bern, ukjent sum), Andranik Teymourian (Bolton, gratis), David Stockdale (Darlington, ukjent sum), Nathan Ashton (Crystal Palace, tilbake fra utlån), Wayne Brown (Brentford, tilbake fra utlån), Tony Warner (Barnsley, tilbake fra utlån)

Ut: Tony Warner (Hull, gratis), Brian McBride (Toronto FC, gratis), Jari Litmanen (kontraktsløs), Kasey Keller (kontraktsløs), Simon Elliott (kontraktsløs), Carlos Bocanegra (kontraktsløs), Philippe Christanaval (kontraktsløs), Ricardo Batista (Sporting, ukjent sum), Dejan Stefanovic (Norwich, ukjent sum), Paul Stalteri (Tottenham, tilbake fra utlån), Elliot Omozusi (Norwich, lån), Nathan Ashton (Wycombe, ukjent sum)

Hull

Inn: Geovanni (Manchester City, gratis), George Boateng (Middlesbrough, 10,3 mill. kr.), Bernhard Mendy (PSG, gratis), Tony Warner (Fulham, gratis), Craig Fagan (Derby, 7,9 mill. kr.), Peter Halmosi (Plymouth, ukjent sum), David Livermore (Oldham, tilbake fra utlån)

Ut: David Livermore (Brighton, ukjent sum), Michael Bridges (Carlisle, lån), Henrik Pedersen (kansellert kontrakt), Frank Belt (kontraktsløs), Brewster Frizzell (kontraktsløs), Fraizer Campbell (Manchester United, tilbake fra utlån), Neil Clement (West Bromwic, tilbake fra utlån), Simon Walton (Queens Park Rangers, tilbake fra utlån)

Liverpool

Inn: Andrea Dossena (Udinese, ukjent sum), David Ngog (PSG, ukjent sum), Diego Cavalieri (Palmeiras, ukjent sum), Philipp Degen (Dortmund, gratis), Emmanuel Mendy (Murcia, gratis)

Ut: John Arne Riise (Roma, 40,7 mill. kr.), Peter Crouch (Portsmouth, ukjent sum), Scott Carson (West Bromwich, 33,4 mill. kr.), Harry Kewell (Galatasaray, gratis), Danny Guthrie (Newcastle, ukjent sum), Anthony Le Tallec (Le Mans, ukjent sum), Besian Idrizaj (kansellert kontrakt) Adam Hammill (Blackpool, lån), Robbie Threlfall (Hereford, lån), Paul Anderson (Nottingham Forest, lån), Godwin Antwi (Tranmere, lån)

Manchester City

Inn: Jô (CSKA Moskva, ukjent sum), Shaleum Logan (Grimsby, tilbake fra utlån)

Ut: Andreas Isaksson (PSV, ukjent sum), Georgios Samaras (Celtic, ukjent sum), Geovanni (Hull, gratis), Emile Mpenza (kontraktsløs), Sun Jihai (Sheffield United, gratis), Filippo Mancini (Inter, tilbake fra utlån), Matthew Mills (Doncaster, tilbake fra utlån), Kelvin Utuhu (Leicester, tilbake fra utlån)

Manchester United

Inn: Fraizer Campbell (Hull, tilbake fra lån), Adam Eckersly (Port Vale, tilbake fra utlån)

Ut: Adam Eckersly (Horsens, ukjent sum), Gerard Piqué (Barcelona, ukjent sum), Tom Heaton (Cardiff, lån), Michael Lea (Scunthorpe, ukjent sum)

Middlesbrough

Inn: Didier Digard (PSG, 41,1 mill. kr.), Marvin Emnes (Sparta Rotterdam, 32,9 mill. kr.), Matthew Bates (Norwich, tilbake fra utlån)

Ut: Mark Schwarzer (Fulham, gratis), Fabio Rochemback (Sporting, gratis), George Boateng (Hull, 10,3 mill. kr.), Steve Thompson (Port Vale, ukjent sum), Lee Dong-Gook (kontraktsløs)

Newcastle

Inn: Jonas Gutierrez (Mallorca, ukjent sum), Danny Guthrie (Liverpool, ukjent sum)

Ut: Emre (Fenerbache, 20,5 mill. kr.), David Rozenhal (Lazio, ukjent sum), Peter Ramage (Queens Park Rangers, gratis)

Portsmouth

Inn: Peter Crouch (Liverpool, ukjent sum), Glen Little (Reading, ukjent sum), Ben Sahar (Chelsea, lån)

Ut: Milan Baros (Lyon, tilbake fra utlån)

Stoke

Inn: Dave Kitson (Reading, 56,5 mill. kr.)

Ut: Marlon Broomes (Blackpool, gratis)

Sunderland

Inn: Teemu Tainio (Tottenham, ukjent sum), Nick Colgan (Ipswich, gratis), Greg Halford (Charlton, tilbake fra utlån), David Meyler (Cork, ukjent sum)

Ut: Greg Halford (Sheffield United, lån), Andy Cole (Nottingham Forest, ukjent sum), Ian Harte (kontraksløs), Stephen Wright (kontraktsløs)

Tottenham

Inn: Luka Modric (Dinamo Zagreb, 169,5 mill. kr.), Giovani dos Santos (Barcelona, ukjent sum), Heurelho Gomes (PSV, ukjent sum), John Bostock (Crystal Palace, 7,2 mill. kr.), Paul Stalteri (Fulham, tilbake fra utlån), Joe Martin (Blackpool, tilbake fra utlån)

Ut: Joe Martin (Blackpool, ukjent sum), Teemu Tainio (Sunderland, ukjent sum), Jake Livermore (Crewe, lån)

West Bromwich

Inn: Scott Carson (Liverpool, 33,4 mill. kr.), Luke Moore (Aston Villa, 30,8 mill. kr.), Marek Cech (Porto, 14,4 mill. kr.), Gianni Zuiverloon (Heerenveen, ukjent sum), Neil Clement (Hull, tilbake fra utlån)

Ut: Curtis Davies (Aston Villa, ukjent sum), Zoltan Gera (Fulham, gratis), Kevin Phillips (Birmingham, gratis), Martin Albrechtsen (Derby, gratis), Ronnie Wallwork (kontraktsløs)

West Ham

Inn: Valon Behrami (Lazio, 51,4 mill. kr.), Balint Bajner (Liberty Arad, ukjent sum)

Ut: Bobby Zamora (Fulham, 64,7 mill. kr.), John Pantsil (64,7 mill. kr.), Richard Wright (Ipswich, ukjent sum)

Wigan

Inn: Olivier Kapo (Birmingham, 35,9 mill. kr.), Daniel De Ridder (Birmingham, gratis), Amr Zaki (Zamalek, lån)

Ut: Salomon Olembe (Kayserispor, ukjent sum), Julius Aghahowa (Kayserispor, ukjent sum), Marcus Bent (Charlton, tilbake fra utlån), Andreas Granqvist (Groningen, 6,2 mill. kr.), Josip Skoko (kontraktsløs), Peter Moore (kontraktsløs)

Kilder: Sky Sports, The Times, BBC

Personvernpolicy