Avslo Lampard-forespørsel

<pChelsea vil ikke forhandle med Inter om Frank Lampard.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea har avslått en formell forespørsel fra Inter om å kjøpe Frank Lampard. Dermed har José Mourinhos forsøk på å hente sin gamle elev fra Chelsea-tiden fått seg en knekk.

”Chelsea Football Club kan bekrefte å ha mottatt en offisiell forespørsel fra Internazionale om å diskutere en potensiell overgang for Frank Lampard. Chelsea FC har denne morgenen (tirsdag 8. juli) informert Inter om at vi ikke vil gå inn i noen diskusjon vedrørende en overgang for Frank Lampard,” skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Saga

Det har lenge vært kjent at Inter-boss José Mourinho ønsker å hente sine gamle elever Frank Lampard og Didier Drogba til Milano. Etter at Deco og Luiz Felipe Scolari ankom Stamford Bridge, skjøt ryktene om Lampard fart. I går meldte BBC at Inter hadde lagt inn bud på Lampard pålydende 6,5 millioner pund.

Chelsea nekter imidlertid for å ha mottatt et konkret bud på stjernespilleren.

30-åringens kontrakt utløper neste sommer. Da kan Lampard forlate Chelsea gratis. Ifølge BBC forventer Chelsea at Lampard fullfører kontrakten og muligens forlenger den. I Inter tror man at overgangen går i orden.

- De (Inter) tror fremdeles de vil få spilleren sin, men mener det vil ta lengre tid enn forventet, sa BBCs fotballreporter Jonathan Legard i går.

9,5 millioner pund?

Chelseas nye manager, Luiz Felipe Scolari, har understreket at han håper Lampard blir. Mens Inter-manager José Mourinhos ønske om å hente Lampard er ”veldig, veldig sterkt”. Ifølge Independent vil Inter strekke seg til å betale 9,5 millioner pund for den målfarlige midtbanemannen.

Overgangssagaen ventes å avsluttes innen de neste to ukene. Begge klubber ønsker en rask avklaring.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus