16 år gammel jente drept i Sverige

<pEn 16 år gammel jente ble fredag kveld knivstukket og drept i Södertälje i Sverige, melder svenske medier. En mann er pågrepet i saken.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Jenta ble funnet ved et bolighus i området Rosenlund rundt klokken 23 fredag kveld, skriver Dagens Nyheter.

– Jeg hørte en jente skrike, men reagerte først ikke på det. Det er ikke uvanlig, ettersom det bor mange ungdommer her. Men skrikene ble mer intense og hjerteskjærende. Jeg så en bil stå på gata, og jeg så en folkesamling, sier et vitne til Aftonbladet.

Jenta ble kjørt til sykehus, der hun kort tid etter ble erklært død.

Ifølge Aftonbladet ble en mann i 40-årene pågrepet i en leilighet like ved midnatt, mistenkt for å ha stått bak ugjerningen.

– Mannen ble pågrepet etter tips fra vitner om hvem som hadde gjort det, sier politibefal Clas Eklund ved politistasjonen i Södertälje, ifølge Dagens Nyheter.

Politiet har natt til lørdag avhørt en rekke vitner, men kunne lørdag morgen ikke si om det finnes vitner til selve drapet. Den pågrepne mannen har også sittet i avhør natt til lørdag. Politiet ville ikke si noe om hvordan mannen stiller seg til anklagene. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus