Ny Nidaros-biskop homo-skeptisk

Ny Nidaros-biskop homo-skeptisk
Ny Nidaros-biskop homo-skeptisk

<pNyutnevnte Nidaros-biskop Tor Singsaas (60) er skeptisk til kirkelig vielse av homofile.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB):

Klikk for å få en større versjon.Klikk for å få en større versjon.

– Jeg tilhører de som er skeptisk til en kirkelig vigsel av lesbiske og homofile. På en måte har jeg ansett partnerskapsloven som en god ordning, men samtidig opplever jeg at likestillingen med det heterofile ekteskapet er vanskelig, sier Singsaas til Adresseavisen.

– Vi er nødt til å gå inn i en samtale om praksis, for det er uenighet innad i kirken. Kirken har vist tidligere at vi har mot til å være uenige og diskutere de store, tunge spørsmålene. Selv om det kan ta tid å nå fram til svarene, så finnes det ingen enkle svar, sier Singsaas. (©NTB)

Personvernpolicy