Kjenner motiv og drapsårsak

<p>Foto: Scanpix</p>
Foto: Scanpix

Politiet tror de vet hva som førte til at den 19 år gamle kvinnen ble drept i Oslo søndag kveld. Kvinnens 27 år gamle ektemann er fremdeles ikke pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avdelingsleder Hanne Kristin Rohde ved Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt må etterforskerne holde nær alle opplysninger knyttet til drapet på skoleeleven hemmelige så lenge den antatte gjerningsmannen ikke er pågrepet. Undersøkelsene som ble foretatt på hybelen i Anker Studentbolig i Oslo sentrum mandag, har gitt politiet et overbevisende inntrykk av hva som har skjedd.

– Obduksjonsrapporten underbygger også politiets inntrykk. Nå aner vi konturene av hva som har skjedd og hvorfor, sier Rohde til NTB.

Politiets hovedoppgave tirsdag var å forsøke å få tak i den 27 år gamle drapssiktede ektemannen. Den etiopiske studenten har vært som sunket i jorden siden før drapsofferet ble oppdaget og etterforskerne har satt inn alle krefter for å pågripe mannen.

– Vi har fått inn noen tips og forsøker å følge opp dem. Mannen kan selvfølgelig også ha forlatt landet, men vi har ingen konkrete holdepunkter for at det skal ha skjedd, sier Rohde. (©NTB)

Personvernpolicy