Mange skadd i trafikkulykker

<p> Flere ble skadd i en ulykke ved Gardermoen i dag. Foto: Scanpix.</p>
 Flere ble skadd i en ulykke ved Gardermoen i dag. Foto: Scanpix.

Tilstanden er ustabil for en kvinne som ble alvorlig skadd da tre biler kolliderte på E6 ved Gardermoen søndag. For fire andre personer er skadeomfanget er ikke klart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg er tre andre personer lettere skadd, opplyser operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt til NTB.

– Fem personer som satt i samme bil, er sendt til Ullevål universitetssykehus. Bilen har kommet over i motgående kjørefelt, sier operasjonslederen.

To av disse skadde er barn, ei jente på sju år og en gutt på ni år. Ullevål universitetssykehus beskriver søndag kveld barnas tilstand som stabil, men skadeomfanget er uavklart. Jenta har pådratt seg skader i hode og ansikt. Gutten har fått hode- og brystskader.

For en kvinne på 34 år er tilstanden ustabil. Hun har alvorlige skader i hode og bryst.

Meldingen om ulykken, som skjedde ved Hauerseter, kom til politiet klokken 16.05. E6 er stengt i begge retninger, og det er omkjøring via Gardermoen.

Tre skadd ved Fredrikstad

Også ved Fredrikstad har det vært en trafikkulykke i dag. Tre personer er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon på riksvei 109 ved Fredrikstad søndag ettermiddag.

– Personene er sannsynligvis alvorlig skadd, men de skal ha vært ved bevissthet da de ble fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad, forteller operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt til NRK.

Den ene bilen har kommet over i feil kjørefelt, men årsaken til dette er ikke klarlagt.

Ulykken skjedde ved 17-tiden, like ved Østfoldhallen. Veien ble stengt for opprydning etter ulykken, noe som førte til kø. (©NTB)

Personvernpolicy