Rullestolraner slapp unna

Pensjonist ranet bank og slapp unna i rullestol.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet i Palo Alto var det en mann i 65-70 års alderen som rullet inn i Wachovia Bank på et shoppingsenter i California torsdag. Han pekte med et svart håndvåpen på en bankansatt og forlangte kontant utbetaling.

Mannen satt i en elektrisk rullestol, med bandasjer rundt beina og ett av beina i gips.

- Det høres spesielt fordi det garantert ikke er den kjappeste måten å komme seg unna på i byen, sa detektiv Dan Ryan i Palo Alto-politiet til San Mateo County Times fredag.

Ifølge NBC tror detektivene at raneren stakk avgårde i en Ford varevogn med rullestolheis, uten at de er sikre på at føreren av bilen visste at han faktisk ble delaktig i ranet. Politiet vil heller ikke oppgi ranssummen eller konkludere med at mannen virkelig var funksjonshemmet.

Personvernpolicy