Signerer millionkontrakt

Signerer millionkontrakt
Signerer millionkontrakt

Jay-Z ser ut til å bli neste artist ut i millionkontraktstallen til Live Nation.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Feirer millionkontrakt med en sigarFeirer millionkontrakt med en sigar

Shawn Corey Carter, eller Jay-Z som verden kjenner ham bedre som, skal være neste artist på blokken til Live Nation, selskapet som allerede har sikret seg verdensstjernene Madonna og U2 , melder New York Times.

Trakk seg tilbake
Mannen, som annonserte at han skulle trekke seg tilbake fra musikkbransjen i 2003, synes etter dette definitivt å ha lagt om sin strategi. Kontrakten skal være en såkalt 360-avtale; en paraplyavtale som betyr at selskapet skal ta seg av alt som har med artistens musikk å gjøre, inkludert kommende plater, konserter og turneer, samt alt salg av merchandise.

Verdien av kontrakten mellom Jay-Z og Live Nation er antatt å ha en verdi pålydende 150 millioner dollar; nærmere 770 millioner norske kroner.

Rap-artisten forlater med dette selskapet Def Jam, som han tidligere har vært en av direktørene for, etter at han har levert det siste studioalbumet han skylder dem. Jay-Z ga ut sitt foreløpig siste album «American Gangster» så sent som i november i fjor.

Jay-Z er norgesaktuell og er en av headlinerne på Hovefestivalen til sommeren.


Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Personvernpolicy