Målløst mellom Molde og Stabæk

Moldes Mame Biram Diouf med brassesparkavslutning under kampen mellom Molde og Stabæk i eliteserieopningen på Aker Stadion. (Foto: Svein Ove Ekornesvaag/Scanpix)<p> </p>
Moldes Mame Biram Diouf med brassesparkavslutning under kampen mellom Molde og Stabæk i eliteserieopningen på Aker Stadion. (Foto: Svein Ove Ekornesvaag/Scanpix) 

Det endte målløst 0-0 mellom nyopprykkede Molde og fjorårets sølvvinner Stabæk i serieåpningen søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For halvannet år siden sendte Stabæk romsdalsklubben ned i første divisjon med 8-0-seier på Nadderud. Denne gangen var ikke forskjellen på lagene veldig stor, og kanskje var Molde hakket friskere.

Molde overrasket hjemmepublikum positivt med stor innsats og tidvis godt spill. Tross flere gode sjanser ble det ikke mål, og laget ser fortsatt ut til å slite med det samme problemet som de to-tre siste sesongene: Mangelen på en goalgetter.

Stort bedre var det ikke i Stabæk, som kom til færre sjanser enn Molde. Den største hadde Alanzinho, som burde ha scoret etter en misforståelse i Molde-forsvaret i annen omgang.

Stabæk forsvarte seg godt, i likhet med Molde. Fremover på banen sto det ikke fullt så godt til hos noen av lagene. Stabæks goalgetter Daniel Nannskog var bare en skygge av seg selv.

Daniel Berg Hestad og Pape Pate Diouf var Moldes beste. Hos Stabæk var Pontus Segerström best. (©NTB)

Personvernpolicy