Nye bevis i lommemann-saken

<p>Foto: Politiet/ Scanpix</p>
Foto: Politiet/ Scanpix

Politiet vil legge fram nye bevis i saken mot 55-åringen som er siktet i lommemann-saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 55 år gamle bergenseren nekter straffskyld etter siktelsen om elleve overgrep mot sju gutter. Han er mistenkt for en lang rekke andre overgrep, men politiet har så langt ikke tatt ut siktelse for noen av disse.

Da fengslingsmøtet startet i Follo tingrett mandag formiddag, kastet dommerfullmektig Benedicte Malling imidlertid pressen på dør med begrunnelsen om at politiet skulle legge fram nye dokumenter i saken, skriver VG Nett.

Møtet mandag er det tredje fengslingsmøtet siden 55-åringen ble pågrepet i begynnelsen av januar. Mannen ble ikke ført inn i rettssalen før det var blitt bestemt at dørene skulle lukkes under forhandlingene.

Den siktede har konsekvent nektet å la seg avhøre av politiet og vil heller ikke si noe under fengslingsmøtet.

Hans forsvarer, advokat Tor Erling Staff har helt siden pågripelsen vært svært kritisk til politiets framgangsmåte i saken. (©NTB

Personvernpolicy