– Abbas bryter kontakten med Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas har formelt brutt all kontakt med Israel i protest mot angrepene på Gazastripen, opplyser Abbas’ talsmann søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Forhandlingene er avbrutt. Det samme er all kontakt på andre områder, fordi slik kommunikasjon er meningsløs i lys av den israelske aggresjonen, sier Abbas’ talsmann Nabil Abu Rudeina i en uttalelse.

– De israelske myndighetene har bestemt seg for å føre en urettferdig krig og begå en massakre av vårt folk. De har det fulle ansvaret for konsekvensene av denne avgjørelsen, og de er skyld i at fredsprosessen blir hindret, la han til.

Rudeina sier Abbas har beordret fredsforhandlerne til å bryte all kontakt med Israel «inntil aggresjonen tar slutt». (©NTB)

Foto: Scanpix

Personvernpolicy