Alle gode ting er tre for Arsenal

Arsenal tok en ny tremålsseier tirsdag mot Newcastle og inntok tabelltoppen i engelsk eliteserie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): I hvert fall fram til onsdag kveld. Da møter Manchester United, som var à poeng med Arsenal på 54 før tirsdagens kamp, Portsmouth på Old Trafford.

Arsenal hadde full kontroll de første 45 minuttene og var farlig frampå ved Emmanuel Adebayor flere ganger. Fem minutter før pausen kunne endelig Arsenal-fansen juble for 1-0.

Adebayor fikk servert et perfekt innlegg fra høyrekanten av Mathieu Flamini, som 23-åringen headet kontant bak Newcastle-keeper Shay Given.

Like før hadde samme duo vært på farten. Adebayor smalt til på hel volley, men ballen gikk en halvmeter over mål.

I annenomgang økte Flamini til 2-0 med en herlig scoring. Franskmannen skjøt fra 25 meter og skrudde ballen praktfullt oppe i krysset til venstre for keeper.

I det 80. minutt var det Cesc Fabregas som på utsøkt vis satte inn Arsenals tredje mål for dagen. Nicklas Bendtner dempet et framspill inne i feltet og serverte ballen til Fabregas som scoret sitt sjuende ligamål denne sesongen.

Newcastle og Nicky Butt hadde et skudd i tverrliggeren like før slutt, men Kevin Keegan måtte konstatere at det ble nok et tap for Arsenal på under en uke.

Lørdag tapte laget med samme sifre i FA-cupen. (©NTB)

Personvernpolicy