Lyn hentet islending fra Celtic

<p>- Jeg er glad for å være i Lyn, og jeg gleder meg til å spille for klubben, sier Theodor Elmar Bjarnasson. (Foto: www.lyn.no)</p>
- Jeg er glad for å være i Lyn, og jeg gleder meg til å spille for klubben, sier Theodor Elmar Bjarnasson. (Foto: www.lyn.no)

FC Lyn Oslo sikret seg i dag den islandske landslagspilleren Theodor Elmar Bjarnasson, som kommer til Lyn fra den skotske storklubben Celtic.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er glad for å være i Lyn, og jeg gleder meg til å spille for klubben. Lyn har fulgt meg lenge, og jeg har snakket mye med Henning Berg så jeg vet at jeg vil bli satset på, sier Bjarnasson, som går under kallenavnet «Teddy», til Oslo-klubbens hjemmeside.

Bjarnasson, som har en fortid fra Start som unggutt, har slitt med spilletid i den skotske storklubben. Ungutten ser lyst på fremtiden i Norge.

- Jeg har som alle spillere lyst til å vinne noe, og jeg har sett klubben mange ganger på nettet, og de spiller en fotball jeg liker, og har mange gode spillere, så dette gleder jeg meg til, konstaterer han.

Fornøyd Bjarmann

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann er naturligvis godt fornøyd med tilskuddet på midtbanen, og fremhever spillerens gode innstilling som en av de viktigste grunnene til at Lyn nå henter han.

- Elmar har meget god teknikk, og en innstilling som er helt suveren. Han har også en meget stor løpskraft, og dette er egenskaper som kan bli nyttige på Lyns midtbane i fremtiden, sier sportsdirektøren.

Ettertraktet

Flere klubber har snust på islendingen, men Bjarmann ønsker ikke å si noe om hvem disse er, men påpeker at det ikke er småklubber det er snakk om.

- Ja, flere store klubber har vært etter han, derfor er det ekstra hyggelig at han valgte å komme til oss. Elmar vet at Lyn gir unge spillere sjansen, og dette har vært viktig for ham i valget av klubb, konstaterer Bjarmann.

Som de fleste andre unge spillere har Elmar en liten drøm om å spille for en av de virkelig store klubbene i Europa, men bedyrer at det er i Norge og Tippeligaen han ønsker å være nå.

- Ja, en gang i fremtiden hadde det vært gøy å få prøvd seg i en av de største klubbene, men akkurat nå er det kun Lyn som står i hodet mitt. Som alle andre ønsker jeg å vinne noe, og jeg skal virkelig gjøre mitt aller beste til at Lyn blir ett topplag.

Personvernpolicy