Forsøkt svindlet etter bildetabbe

Det er en usladdet utgave av dette bildet som er forsøkt brukt av svindlere. På det origniale bildet kunne kortnummeret tydelig leses. Foto: Knut Falch / Scanpix.<br><p> </p>
Det er en usladdet utgave av dette bildet som er forsøkt brukt av svindlere. På det origniale bildet kunne kortnummeret tydelig leses. Foto: Knut Falch / Scanpix.
 

Bank Norwegian går nå aktivt ut og ber mediene om ikke å bruke et bilde som viser Norwegian-sjef Bjørn Kjos og hans Bank Norwegian-kort, melder E24.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildet ble tatt av fotobyrået Scanpix i forbindelse med lanseringen av banken forrige måned.

Det viser seg at nummeret på kortet den smilende Kjos viser fram, tydelig kan leses. Banken har allerede registrert flere forsøk på å bruke kortnummeret, opplyser administrerende direktør Erik Jensen.

- Det kan ikke tas ut penger på kortet, men det er mulig man får bestilt varer i nettbutikker med litt slappe sikkerhetsrutiner, sier Bank Norwegian-sjefen.

Etter det NTB får opplyst har hittil ingen klart å få ut verdier med kortet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus