Meny

Siv Jensen: - Jeg løy ikke

Siv Jensen: - Jeg løy ikke

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-formann Siv Jensen avviser at hun løy da hun i et TV-program avviste at ryktene om Terje Søviknes var sanne.

Oslo (NTB): I Carl I. Hagens bok «Ærlig talt» kom det fram at ledelsen i Fremskrittspartiet var kjent med at Søviknes hadde hatt sex med en 16-åring allerede høsten 2000, lenge før det som hittil har vært kjent.

Noen måneder senere var Jensen og Søviknes gjester i TV 2-programmet Tabloid for å sette stopper for ryktene som gikk om Søviknes. Ingen av dem nevnte at han hadde innrømmet å ha hatt sex med en 16-åring, men de avviste i stedet at noen av ryktene som var omtalt var sanne.

Jensen benekter at hun løy i programmet.

- Jeg har sett gjennom Tabloid-programmet en gang til i dag, og kan ikke se at jeg på noe tidspunkt har løyet om noen ting. Det var spørsmål om voldtekt og kriminelle handlinger, sier Jensen til TV 2.

- Fremskrittspartiets ledelse orienterte det norske folk og pressen om hva vi visste allerede i februar 2001, det er seks og et halvt år siden. Likevel står vi nå i en situasjon hvor man resirkulerer gamle nyheter. Jeg vet ikke om det er for å sverte meg, men jeg har god samvittighet. Jeg har ikke løyet, og vi har orientert om denne saken hele veien, sier hun. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus