Siv Jensen: - Jeg løy ikke

Siv Jensen: - Jeg løy ikke
Siv Jensen: - Jeg løy ikke

Frp-formann Siv Jensen avviser at hun løy da hun i et TV-program avviste at ryktene om Terje Søviknes var sanne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): I Carl I. Hagens bok «Ærlig talt» kom det fram at ledelsen i Fremskrittspartiet var kjent med at Søviknes hadde hatt sex med en 16-åring allerede høsten 2000, lenge før det som hittil har vært kjent.

Noen måneder senere var Jensen og Søviknes gjester i TV 2-programmet Tabloid for å sette stopper for ryktene som gikk om Søviknes. Ingen av dem nevnte at han hadde innrømmet å ha hatt sex med en 16-åring, men de avviste i stedet at noen av ryktene som var omtalt var sanne.

Jensen benekter at hun løy i programmet.

- Jeg har sett gjennom Tabloid-programmet en gang til i dag, og kan ikke se at jeg på noe tidspunkt har løyet om noen ting. Det var spørsmål om voldtekt og kriminelle handlinger, sier Jensen til TV 2.

- Fremskrittspartiets ledelse orienterte det norske folk og pressen om hva vi visste allerede i februar 2001, det er seks og et halvt år siden. Likevel står vi nå i en situasjon hvor man resirkulerer gamle nyheter. Jeg vet ikke om det er for å sverte meg, men jeg har god samvittighet. Jeg har ikke løyet, og vi har orientert om denne saken hele veien, sier hun. (©NTB)

Personvernpolicy