Stavanger sparket Johansson

Stavanger sparket Johansson
Stavanger sparket Johansson

Gunnar Johansson er ferdig som trener i Stavanger Oilers etter en begredelig sesongstart. Ny trener blir George Kingston.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stavanger (NTB): Ifølge Stavanger Aftenblad holdt klubben styremøte etter tapet mot Comet torsdag.

- Gunnar Johansson og Mikael Näslund er med umiddelbar virkning blitt løst fra sine oppgaver som hovedtrener og assistenttrener i Stavanger Oilers, heter det i en pressemelding fra klubben.

- Jeg fikk beskjed etter kampen i går kveld av styreleder Tore Christiansen og daglig leder Pål Higson. Det kom overraskende på meg, for jeg hadde ikke fått noen signaler på forhånd, sier Gunnar Johansson til NRK.

Den tidligere norske landslagssjefen George Kingston tar over som midlertidig trener inntil en permanent løsning er funnet.
Hele sju av 13 kamper så langt er endt med tap for gullfavoritt Stavanger.

- Skal vi nå målsettingen vi har satt oss for sesongen måtte vi gjøre noen endringer nå. Spillerne må ta på seg ansvar for de dårlige resultatene. Det må også trener, og det er vår plikt å gjøre noe med det, sier daglig leder Pål Higson.
(©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus