Meny

Fem løslates etter skyteepisode på Frogner

Fem løslates etter skyteepisode på Frogner

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem av de seks siktede etter skyteepisoden på Frogner i Oslo ble mandag sluppet fri. Politiet vil vurdere å be om varetekt for sjettemann.

Politiet mener det ikke er grunnlag for varetektsfengsling for de fem mennene, men siktelsen på drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk opprettholdes.

En 29 år gammel mann sitter fortsatt i arrest. Politiet vil tirsdag ta stilling til om han skal framstilles for varetektsfengsling.

Politiet har tidligere bekreftet at flere av de siktede har tilknytning til gjengmiljøet i Oslo, men politiet karakteriserer ikke saken som et gjengoppgjør.

Offeret for skytingen, en 43 år gammel nordmann med bulgarsk bakgrunn, ble beskutt da han var i ferd med å kjøre ut av garasjeanlegget i en bygård på Frogner i 5.30-tiden lørdag morgen. Han ble brakt til Ullevål universitetssykehus med skuddskade i halsen.
Tilstanden er ikke livstruende. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus