Frontmann slutter, avlyser Oslo-konsert

John Pugh i bandet !!! slutter for å forme nytt band. Dette medfører at den planlagte konserten i Oslo neste uke er avlyst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Debutalbumet fra 2001Debutalbumet fra 2001

Tirsdag 23. oktober skulle !!! (Chk Chk Chk) etter planen ha spilt på Rockefeller i Oslo. Denne konserten er nå avlyst. Bandets vokalist og perkusjonist John Pugh bestemte seg i sommer for å stable et nytt band på bena, og nå har han forlatt sitt gamle band.

Han fortalte nylig i et intervju med magasinet Alternative Press at han har forlatt !!! for «å lage manisk bakgrunnsmusikk for å følge det lettsindige» med sitt nye band Free Blood.

!!! spilte på Øyafestivalen i fjor, og har høstet gode kritikker for sine tre albumtugivelser: !!! (2001), Myth Takes (2004) og for årets Louden Up Now. Gruppen har nytt stor suksess på et undergrunnsplan med sin eksentriske form for funk-punk-disco.

Personvernpolicy