Alarm-showet tar form

Alarm-showet tar form
Alarm-showet tar form

Programmet for Alarmprisen er i ferd med å ta form. Publikum får blant annet oppleve Mari Boine sammen med el Axel, Superfamily, 120 Days og WE.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nominert til to priser og opptrer under showetNominert til to priser og opptrer under showet

Når Alarmprisen deles ut på Sentrum Scene 27. oktober vil et solid utvalg norske artister underholde fra scenen mellom utdeling av trofeene. World-musikeren Mari Boine skal opptre sammen med rapperen el Axel, 120 Days fremfører helt ferskt materiale mens rockerne i WE slipper sin andre singel fra sitt kommende album. I tillegg spiller superpopulære Superfamily, som også er nominert til to priser i år; i klassene Live og Pop.

Publikum som ikke har billett til arrangementet kan følge Alarmprisen 2007 direkte på P3TV, radiokanalens store nettsatsing, mens statskanalens nye TV-kanal NRK3 sender det hele i redigert opptak dagen etter.

Flere artister enn de nevnte skal også opptre, men foreløpig er ikke navnene offentliggjort. Publikum i salen vil bli underholdt fra klokken åtte om kvelden til klokken ett på natten. For øvrig oppfordres publikum til å gi sine stemmer på www.alarmprisen.no frem til 25. oktober.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus