Jan Werner med juleplate

Jan Werner med juleplate
Jan Werner med juleplate

Frelsesarmeen utgir låter av avdøde Jan Werner Danielsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avdøde Jan Werners engasjement for organisasjonen Frelsesarmeen lever videre. Nå kommer det juleplate med artisten.

«Jan Werner Danielsen var en trofast venn av Frelsesarmeen. Derfor hadde han i mange år lyst til å lage juleplate for organisasjonen. Like før Danielsens bortgang var avtalen klar - den vakreste juleplaten skulle skapes! Familien ønsker med denne platen å fullføre det som Jan Werner så oppriktig og forventningsfullt gledet seg til», står det å lese på Frelsesarmeens hjemmesider.

- Jeg kan bekrefte at vi utgir en juleplate med Jan Werner. Det er alt - jeg ønsker å fortelle akkurat nå, sier kommunikasjonssjef Andrew Hannevik i Frelsesarmeen til Dagbladet.

Salgsdirektør Harald Tømte i Universal Music bekrefter til avisen at Frelsesarmeens jule-cd 2007 er en posthum utgivelse med Jan Werner Danielsen.

På platen skal det være duetter med både Elisabeth Andreassen og Benedicte Adrian.

- Vi har tatt med en rekke klassikere fra ulike fremførelser som aldri er utgitt. Frelsesarmeens ønske er både å takke ham for at han alltid stilte opp, og på denne måte hedre hans minne, skriver Frelsesarmeen.

Døde ung

Jan Werner ble bare 30 år gammel. Sangeren var 18 år gammel da han slo gjennom i NRKs Talentiaden i 1994. Men allerede to år før ble han plukket ut som talent i forbindelse med det forestående OL på Lillehammer.

Jan Werner fikk deretter platekontrakt. Han har samarbeidet i flere omganger med Elisabeth Andreassen (blant annet med Grand Prix-sangen «Duett» i den internasjonale finalen) og hadde så sent som i fjor et komishow på Edderkoppen sammen med Tommy Steine.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus