Begge Madeleines foreldre mistenkt

Begge Madeleines foreldre mistenkt
Begge Madeleines foreldre mistenkt

Også Madeleines far, Gerry McCann, har fått formell status som mistenkt etter forsvinningen av datteren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portimao (NTB-AFP-Reuters): Politiet skal ha tilbudt hans kone en avtale om to års fengsel om hun tilstår.

- Kate og Gerry McCann har i dag begge fått status som arguidos (mistenkt), sa Gerry McCanns portugisiske advokat etter at et mange timer langt avhør av Madeleines far var avsluttet natt til lørdag.

Politiet stilte ingen betingelser om kausjon og har ikke siktet noen av foreldrene, opplyser advokaten Carlos Pinto de Abreu. Etterforskningen av saken fortsetter.

Ektemannen Gerry McCann snakket ikke til pressen da han forlot politistasjonen litt over midnatt, men før avhøret sa han at det er latterlig at politiet mistenker hans kone for å ha hatt noe med forsvinningen å gjøre.

Portugisisk politi mener blodspor i en bil knytter Kate McCann til datteren Madeleines forsvinning, og har gitt henne status som mistenkt.

- Det er kommet en latterlig antydning om at blod som ble funnet i en bil de leide 25 dager etter at Madeleine ble tatt, kan stamme fra henne. Det blir antydet at Kate på ett eller annet vis er knyttet til datterens død, noe som helt klart er absurd, sa Justine McGuinness, en talskvinne for familien. (©NTB)

Personvernpolicy