Myhre inn i varmen?

Myhre inn i varmen?
Myhre inn i varmen?

I morgen offentliggjør landslagsledelsen hvilke nye spillere som komplementerer Argentina-troppen til kampene mot Moldova og Hellas. - Vi skal ha tre keepere, sier Ola By Rise til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inne igjen

- Vi skal ha med tre keepere, sier Åge Hareides assistent Ola By Rise til ABC Nyheter. Mye kan derfor tyde på at Thomas Myhre er tilbake i den norske landslagstroppen.

Foto: Scanpix

I tillegg til de spillerne som var med i troppen mot Argentina sist onsdag tar Åge Hareide i morgen ut flere spillere til troppen mot Moldova (8. september) og Hellas (12. september).

- Vi har en diskusjon gående og velger å ta det internt før vi sier noe. Men vi har en klar oppfatning av hva vi ønsker, forteller landslagets assistenttrener Ola By Rise til ABC Nyheter.

Men By Rise letter litt på sløret.

- Vi skal ha med tre keepere til kampene, sier han til ABC Nyheter.

Hemmelig

By Rise vil ikke si noe om hvilken norske burvokter som, sammen med Branns Håkon Opdal og Odd Grenlands Rune Almenning Jarstein, skal kjempe om trøye nummer 1 i de viktige kvalik-kampene.

Men i og med at By Rise allerede nå sier at tre keepere skal med, kan ting tyde på at Thomas Myhre igjen blir trukket inn i troppen.

Ikke overrasket

Tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen sier til ABC Nyheter det fort kan bli Vikings sisteskanse som får den siste keeperplassen i troppen til kampene som kan bli avgjørende for om Norge kommer til EM eller ikke.

- Jeg har ikke tenkt så veldig mye på det, men det vil ikke overraske meg dersom det skjer, sier Drillo.

Drillo stusser imidlertid over en ting.

- Det er kanskje vanlig med tre keepere til en dobbeltlandskamp, undrer Drillo.

Han er tydelig overrasket over beslutningen om å ha tre målvakter til kampene, noe som kanskje bekrefter enda sterkere at Myhre er på blokka i morgen.

Revansje?

Myhre, som ikke har figurert i landslagssamenheng siden 28. mars, har stått godt for Viking i de kampene han har spilt for Stavangerklubben. I begge kampene mot Odd Grenland, cup og serie, har Myhre virket trygg og god mellom stengene.

Nå får Moss-gutten kanskje sjansen til å revansjere tabbene han gjorde da han sist spilte med flagget på brystet.

Norge hadde en «trygg» 2-0 ledelse i kampen mot Tyrkia i Frankfurt, da Myhre slapp to enkle langskudd inn og kampen endte uavgjort 2-2.

Thomas Myhre har ikke svart på ABC Nyheters hendvendelser i forbindelse med saken.

Personvernpolicy