Eliteserien:

Senket Rosenborg

Senket Rosenborg
Senket Rosenborg

Morten Moldskred lagde begge målene da Tromsø slo Rosenborg 2-1 lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOTO:
Morten Moldskred scoret også Tromsøs andre mål under eliteseriekampen mellom Tromsø og Rosenborg lørdag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX

Morten Moldskred lagde begge målene da Tromsø slo Rosenborg 2-1 lørdag. På et usedvanlig svakt Rosenborg-lag var Alexander Tetteys reduseringsmål det eneste lyspunktet.

Tromsø som ikke hadde slått Rosenborg siden 2004, koblet tidlig grepet om kampen. Både Hans Åge Yndestad og Morten Moldskred fikk gode muligheter innledningsvis. Derfor var det slett ikke ufortjent at Moldskred satte inn 1-0 etter flott forarbeid av Sigurd Rushfeldt etter 16 minutter.

Tromsø fortsatte stormløpet mot Lars Hirschfeld i RBK-målet, og etter nok en Rushfeldt/Moldskred-kombinasjon etter drøye halvtimen ledet hjemmelaget fortjent 2-0.Rosenborg kom atskillig mer med utover i annen omgang, og skapte sin første store sjanse i kampen etter 75 minutter da Kone headet fra tre meters hold - men ballen gikk rett på Tromsø-keeper Ramovic.

Alexander Tettey skapte nerve i kampen da han på vakkert vis hamret ballen i krysset bak Ramovic etter 82 minutter. Samme Tettey var millimetere fra å bli tomålsscorer på overtid, men denne gangen smalt ballen i tverrliggeren.

Morten Moldskred og Sigurd Rushfeldt var hjemmelagets to store profiler. Rosenborg hadde sin beste spiller i Alexander Tettey. (©NTB)

Personvernpolicy