Englekurs utsolgt

Englekurs utsolgt
Englekurs utsolgt

Prinsesse Märtha Louises englekurs er utsolgt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOTO:
Prinsesse Märtha Louise under en prøve på Fortellerfestivalen på Det Åpne Teater i Oslo torsdag. Astarte Education, skolen prinsessen har startet sammen med Elisabeth Samnøy, opplyser samme dag at den har fulltegnet sine alternative kurs. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

Astarte Education, den alternative skolen prinsesse Märtha Louise har startet sammen med Elisabeth Samnøy, opplyser i en e-post at kursene er fulltegnet.

Skolen som tilbyr en treårig opplæring i «reading», «healing» og «berøring» har solgt ut kursene, melder VG Nett torsdag.

I en e-post opplyser Astarte Education at samtlige kurs er fulle, og at skolen ikke har ledig kapasitet til å ta opp flere elever før høsten 2008.

Tirsdag ble det offentlig kjent at prinsesse Märtha Louise har startet opp skolen sammen med Elisabeth Samnøy.

Märtha Louise hevder at hun er synsk og har hatt overnaturlige evner siden barndommen. På nettsiden til Astarte Education sier prinsessen videre at hun ønsker å lære bort kunsten å komme i kontakt med engler. Verken prinsessens personlige sekretær eller Slottet har ønsket å uttale seg om skolen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus