Hodepine var pistolkule

En amerikansk dame kan vente seg rettslig etterspill etter at legene som behandlet hennes mann oppdaget at hodepinen hans var en pistolkule.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overraskelsen var stor for mannen da hodepinen viste seg å være en kule i hodet. Illustrasjonsfoto: Scanpix.Overraskelsen var stor for mannen da hodepinen viste seg å være en kule i hodet. Illustrasjonsfoto: Scanpix.

Ifølge BBC ble Michael Moylan sendt på sykehus i Florida etter å ha klaget over en voldsom hodepine. Men kona hans, April, stakk da legene oppdaget at hodepinen var en kule. Hun er nå arrestert, tiltalt for ulovlig oppbevaring av våpen.

April Moylan har forklart at hun kom i skade for å skyte mannen sin i hodet med pistol natt til onsdag etter å ha våknet av at tyverialarmen gikk av. Pistolen skal hun ha hatt under hodeputa, melder BBC.

Michael Moylan sa i sin forklaring at hodesmertene hans var sp sterke at han fryktet utposning på en av blodårene i hjernen. Han trodde også at smertene kunne skyldes at kona hadde vært uheldig og truffet ham med albuen i løpet av natten.

Lokalavisen The Fort Pierce Tribune skriver at Michael Moylan ble svært overrasket da sheriffen forklarte at hodepina skyldtes at han hadde blitt skutt.

Personvernpolicy