Vil du skrive om klima?

Ifølge stadig flere rapporter er jordkloden i ferd med å ødelegges av menneskelig aktivitet. I morgen er det Verdens Miljødag. Skriv inn dine meninger om temaet!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Berit Keilen / ScanpixFoto: Berit Keilen / Scanpix

I dag la en FN-organisasjon frem nok en skrekkrapport om konsekvensene av global oppvarming. Som Geir Levi Henriksen skriver hos forskning.no: «Skal vi tro enkelte debattanter, så er verdens ende snart nær: Polene smelte, verdenshavene stige, flomkatastrofer vil øke, jorden vil bli overopphetet, avlingene svidd vekk og «klimaflyktningene» vil overstrømme verden.»

I morgen er det Verdens Miljødag og ABC Nyheter vil i den forbindelse gjerne ha din mening om temaet. Du kan enten legge inn dine kommentarer nedenfor eller skrive artikler selv ved å registrere deg her eller logge deg inn om du allerede er registrert.

Innholdet i artikkelene kan spenne fra hva du tenker om global oppvarming, om teknologi eller konsekvenser av politiske handlinger, til korte kommentarer nedenfor med dine klimaråd. Har du en skolestil eller et tidligere blogginnlegg liggende, så kan dette være en mulighet til å få flere lesere.

Alle artiklene vil bli lest av redaksjonen og de(n) beste vil bli redigert og lagt ut på ABC Nyheters forside.

Personvernpolicy