Mistet hodet i ulykke

Britisk kvinne utsatt for grusom ulykke på kjøttfabrikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnens hode ble skåret rent av i den grusomme ulykken som skjedde lørdag.

- Det var helt forferdelig, som om det skulle være tatt ut av skrekkfilm. Alle som jobber her er i sjokk, sier en av arbeiderne til The Sun.

Den 53 år gamle kvinnen, som er gift og mor til to, hadde bare jobbet ved fabrikken i to måneder. Hun fikk da stillingen som skiftleder for vaskerne ved fabrikken til Delico, i Milton Keynes.

Ulykken skjedde da hun var med på å vaske en maskin klokken 03.00 lørdags morgen.

- Dette er helt forferdelig for henne og familien hennes. Det har gått sterkt inn på alle som jobbet her da det skjedde. Det er en skikkelig tragedie, vi har ikke opplevd noe lignende, sier Bernard Hoggarth, som er administrerende direktør for Delico.

Arbeidstilsynets talskvinne, Barbara Hewitt, bekrefter at hodet til kvinnen ble kappet av. Nå etterforsker man hvordan dette kunne skje.

- Det er mange farlige maskiner som brukes til å skjære opp skinke. Men jeg kan ikke forstå hvordan dette kunne skjedd i en ulykke, sier en kilde til avisen.

- Det var ikke en kuttemaskin, den har ikke blader eller kniver, og ingen av delene skulle være mulige å nå for de som vasker, sier Hoggarth.

Personvernpolicy