Åpen for alle - alltid

Amerikas nye Idol?

Amerikas nye Idol?
Amerikas nye Idol?
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hillary ber folket om å stemme fram valgkampsang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Scanpix

Eksterne pekere:

Hillary Clinton.com

Hillary Clinton har virkelig inntatt nettet for fullt i oppkjøringen mot den amerikanske valgkampen i 2008. ABC Nyheter har tidligere skrevet at presidentkandidaten blant annet kjører en egen videoblogg, eller HillCast, der hun svarer på innsendte spørsmål fra velgerne. Clinton har i tillegg nettopp lansert et tekstmeldingsystem for sine tilhengere slik at de kan kommunisere bedre med de involverte i valgkampanjen. Nå går Hillary et skritt lenger og ber folket om å stemme fram sangen hun skal velge som sin offisielle valgkamplåt. Interesserte amerikanere kan velge mellom ni ulike låter som alle har blitt utvalgt av senatoren selv. Dersom velgerne selv har forslag til mulige sanger, blir disse mottatt med takk

- Jeg håper at mennesker fra hele landet vil besøke websiden min og stemme på den sangen de føler best representerer vårt budskap om endring og deres håp for et bedre Amerika, sier hun i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I videobloggen spøker en selvironisk Hilary med at hun lover å ikke synge sangen selv - med mindre hun vinner valget.

Her er Hillarys låtforslag:

U2 - City of Blinding Lights

U2 - Beautiful Day

KT Tunstall - Suddenly I See

Smash Mouth - I'm a Believer

The Temptations - Get Ready

Dixie Chicks - Ready to Run

Shania Twain - Rock This Country

Jesus Jones - Right Here Right Now

The Staple Singers - I'll Take You There

Lytt til sangene her.