Storberget reddet gutt fra drukning

Storberget reddet gutt fra drukning
Storberget reddet gutt fra drukning

Justisminister Knut Storberget (Ap) reddet 17. mai en to år gammel engelsk gutt fra drukningsdøden i den spanske feriebyen Torrevieja.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Torrevieja (NTB): Storberget var i Torrevieja for å holde 17. mai-tale for den store norske kontingenten da den dramatiske hendelsen fant sted. Han befant seg sammen med sine to barn ved et svømmebasseng da han oppdaget en guttunge som var i ferd med å synke mot bunnen. Storberget kastet seg uti og fikk reddet gutten opp av vannet, skriver avisen Østlendingen.

Toåringen pustet ikke, men Storberget som ikke ønsker å framstå som noen helt, forteller at han klarte å riste liv i gutten.

– Alle som har små barn vet hvor sjeleglad en er når det går bra i slike tilfeller, sier Storberget til avisen. Guttens foreldre var selvsagt svært takknemlige for Storbergets inntreden.

17. mai-talen justisministeren holdt for flere tusen nordmenn, kan neste år bli fulgt opp av oppstart av et lokalt Arbeiderparti-lag i Torrevieja. Fra før har Frp stiftet lokallag i den spanske byen. (©NTB)

Personvernpolicy