Storberget reddet gutt fra drukning

Storberget reddet gutt fra drukning
Storberget reddet gutt fra drukning
Artikkelen fortsetter under annonsen

Justisminister Knut Storberget (Ap) reddet 17. mai en to år gammel engelsk gutt fra drukningsdøden i den spanske feriebyen Torrevieja.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Torrevieja (NTB): Storberget var i Torrevieja for å holde 17. mai-tale for den store norske kontingenten da den dramatiske hendelsen fant sted. Han befant seg sammen med sine to barn ved et svømmebasseng da han oppdaget en guttunge som var i ferd med å synke mot bunnen. Storberget kastet seg uti og fikk reddet gutten opp av vannet, skriver avisen Østlendingen.

Toåringen pustet ikke, men Storberget som ikke ønsker å framstå som noen helt, forteller at han klarte å riste liv i gutten.

– Alle som har små barn vet hvor sjeleglad en er når det går bra i slike tilfeller, sier Storberget til avisen. Guttens foreldre var selvsagt svært takknemlige for Storbergets inntreden.

17. mai-talen justisministeren holdt for flere tusen nordmenn, kan neste år bli fulgt opp av oppstart av et lokalt Arbeiderparti-lag i Torrevieja. Fra før har Frp stiftet lokallag i den spanske byen. (©NTB)