Glad for at inntektene sikres

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) er svært fornøyd med at alle regjeringspartiene har bestemt seg for å tillate Norsk Tipping å plassere ut sine nye spillterminaler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inge Andersen i NIF er glad for at inntektene til norsk idrett sikres gjennom Norsk Tippings automatmonopol.Inge Andersen i NIF er glad for at inntektene til norsk idrett sikres gjennom Norsk Tippings automatmonopol.

Oslo (NTB) : – Vi er glad for at det er flertall for å gjennomføre automatreformen i tråd med Stortingets vedtak fra 2003. Det betyr at inntektene til vår aktivitet i idrettslagene trygges, og samtidig sikres en nasjonal kontroll over spillmarkedet i Norge, sier generalsekretær i NIF Inge Andersen.