Meny

Mann pågrepet for overfallsvoldtekt i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet en mann fra Somalia for overfallsvoldtekten på Grünerløkka i Oslo natt til 4. mai.

En 30 år gammel somalisk mann skal i går kveld ha blitt pågrepet i forbindelse med overfallsvoldtekten på Grünerløkka natt til fredag 4. mai 2007, skriver politiet i en pressemelding.

Mannen skal ha blitt pågrepet på bakgrunn av bilder fra et videokamera i storkiosken 7-11 i Thorvald Meyers gate etter voldtekten.

Et tett samarbeid mellom flere seksjoner ved Oslo politidistrikt medførte at 30-åringen ble pågrepet i går kveld, skriver politiet.
- Det er skjellig grunn til å mistenke at den pågrepne står bak overfallsvoldtekten. Vi er så sikre som vi kan bli på at vi har tatt riktig person, sier politioverbetjent Anne Rynning Aasen til Dagbladet.no.

Kvinnen søkte selv hjelp fra en kiosk, og da politiet kom fram kunne de konstatere at hun var forslått og hadde et brukket kinnben. Mannen skal ha kastet kvinnen inn i en vegg under overfallet.

Mannen er tidligere dømt for voldshandlinger.

Kilder: NTB, Dagbladet.no

ABC Nyheter kommer tilbake med mer

Forsidefoto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus