Trapper ned letingen etter Madeleine

Trapper ned letingen etter Madeleine
Trapper ned letingen etter Madeleine
Artikkelen fortsetter under annonsen

Portugisisk politi er i ferd med å trappe ned letingen etter tre år gamle Madeleine, som ble bortført fra et feriested på Algarve-kysten for en uke siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:Scanpix/ Reuters/Hugo Correia
Madeleine McCann forsvant fra ferieleiligheten hun og familien bodde i på feriestedet Praia da Luz på Algarvekysten for en uke siden.

Lisboa (NTB-AFP): Politiet tror at jenta ikke lenger befinner seg i området. Hele området og mer enn 500 leiligheter er gjennomsøkt i jakten på treåringen.

Ifølge portugisiske aviser konsentrerer etterforskerne seg nå om teorien om at en internasjonal pedofiliring eller en adopsjonsring står bak kidnappingen av Madeleine McCann.

Torsdag kom det meldinger om at politiet jakter på to menn og en kvinne som er mistenkt for å være involvert i bortføringen. Jenta, som fyller fire år førstkommende lørdag, forsvant fra ferieleiligheten hun og familien bodde i på feriestedet Praia da Luz på Algarve-kysten for en uke siden.

- Etterforskningen fortsetter for fullt. Men for øyeblikket kan vi ikke vise til noen resultater, sa sjefen for politiet i den sørlige delen av Algarve, Olegadio de Sousa, på en pressekonferanse torsdag kveld.

Madeleines foreldre ble tatt inn til nye avhør torsdag, men ifølge Sousa foreligger det ingen mistanke mot dem. (©NTB)