Overhalla-mistenkt fortsatt på frifot

Overhalla-mistenkt fortsatt på frifot
Overhalla-mistenkt fortsatt på frifot

26-åringen som er etterlyst og mistenkt for dobbeltdrapet i Overhalla mandag, var fortsatt på frifot tirsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Her blir den drepte kvinnen fraktet ut fra sin bolig på Skogmo.

Overhalla (NTB): Politiet vil trappe opp letingen etter den antatte gjerningsmannen, den 26 år gamle asylsøkeren Bahadir Mirzaolimov fra Usbekistan, tirsdag formiddag. De vil ikke ha noen formening om de leter etter en død eller en levende mann.

- Vi holder alle muligheter åpne, og har ingen konkrete spor å gå etter. Vi har søkt med mannskaper, politihunder og helikopter i nærområdet, og mener vi har gjort gode nok søk der, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

- I går kom det et tips om at mannen kan ha kan ha tatt bussen til Namsos om morgenen mandag. Dette er blant annet noe vi må sjekke ut, sier Letnes.

Det var mandag morgen at en 35 år gammel høygravid kvinne og en sju år gammel jente ble funnet drept i et bolighus i Overhalla i Nord-Trøndelag. Kort tid etter ble det satt i gang en omfattende leteaksjon etter 26-åringen.

- Vi har hatt vakthold på stedet i natt, og enkelte politipatruljer har streifet området. Nå utover formiddagen vil vi trappe opp letingen igjen, og det kan bli aktuelt å ta i bruk helikopteret igjen, sier Letnes. (©NTB)

Personvernpolicy