Norsk kvinne trakasserer danseband-Christer

Norsk kvinne trakasserer danseband-Christer
Norsk kvinne trakasserer danseband-Christer

I fem år har en norsk kvinne forfulgt og trakassert dansebandkongen Christer Sjögren. To ganger har hun forsøkt å flytte inn hos kjendisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med Kramgoda låtar og sanger som Leende gulbruna ögon har Christer Sjögren (57) sjarmert Skandinavias danseband-publikum siden 1979. Men en norsk kvinne har fått det for seg at smørsangeren sang om henne, og i fem år har hun sendt ham ukentlige brev. To ganger har hun kommet på døra til den gifte sangeren med ferdigpakket koffert.

- I alle disse årene har hun sendt meg ukentlige brev, noen ganger 20 sider lange. Og til tross for at jeg aldri har besvart henne, fortsetter hun, forteller Sjögren til den svenske avisa Expressen i dag.

Første gang den norske kvinnen forsøkte å flytte inn hos det nedlagte dansebandet Vikingarna sitt ansikt utad, var en påske for noen år siden.

– Min kone gikk ut på trappen og lurte på hvem hun var, men fikk til svar: Hvem er du? jeg forsto ganske snart at det var kvinnen fra Norge. Hun trodde jeg sang for henne og skulle flytte inn hos meg, sier Sjögren.

Etter å ha overtalt henne til å reise tilbake til Norge sluttet brevene å komme i en periode.

- Men etter noen måneder begynte det igjen, forteller han.

Og for kort tid tilbake kom hun igjen på døra med en stor koffert på slep. Denne gangen var sangstjernen alene hjemme, men han klarte å få henne til å gjøre vendereis.

- Klart det er slitsomt. Hun innbiller seg ting, men er nok ganske harmløs. Jeg tror ikke hun er farlig på noen måte, sier han om kvinnen.

Sjögren har i nitten år vært gift med Birgitta som han også har en datter med.

Foto: Scanpix

Personvernpolicy