Meny

- Driter i ekspertene!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga-trener Petter Myhre bryr seg ikke det døyt om hva TV-eksperter og aviskommentatorer mener, og fnyser av påstandene om at 2007-utgaven av Vålerenga mangler en spiss.

Vålerengas trener Petter Myhre etter treningskampen mellom Lillestrøm og Vålerenga torsdag ettermiddag. (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)Vålerengas trener Petter Myhre etter treningskampen mellom Lillestrøm og Vålerenga torsdag ettermiddag. (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)

TV, Radio og aviser brukte mye tid forrige sesong på å mase om Vålerengas spissproblem. Etter tap 0-1 for Tromsø i serieåpningen er ekspertisen i gang igjen.

- Jeg har ikke lest en avis, og jeg bryr meg ikke om hva som står der. Men jeg er ikke overrasket, sier Petter Myhre til ABC Nyheter.

- For lettvint av ekspertene

Vålerengas relativt ferske trener er på vei ned i et varmt bad for å få kulda ut av kroppen etter fotballtrening i norsk aprilvær.

Og Myhre garanterer at dagens trening gikk etter samme oppskrift som før tapet på Alfheim.

- Trenere og spillere kan ikke forholde seg til hva som blir sagt på tv og skrevet i avisene, da går det galt, sier Myhre.

Og når det gjelder skriveriene om Vålerengas spissproblem?

- Blir for lettevint! Vi scora mer enn nok mål på høsten i fjor. Dette er et lagproblem, og handler ikke om spissene våre, slår Myhre fast.

- Men å ta tak i småting og gjøre dem store er jo medias og fansens privilegium – dette har de jo holdt på med i 5-6 år.

Enklere fotball

En klar beskjed har gutta likevel fått etter tapet i nord.

- Vi skal gjøre ting enklere. På norske vår-baner er det dumt å prøve seg på komplisert pasningspill. Vi kan godt bruke 50 trekk før vi scorer, men ikke før banene er bedre. Mot Tromsø var vi rett og slett for ambisiøse, sier Myhre.

Vålerenga møter Stabæk og Brann i sine to neste kamper, så Myhre vet at laget må finne veien til mål – fort.

- Selvfølgelig! Gjør ingenting om vi tar tre poeng til helga, sier 35-åringen med et smil, og synker ned i badekaret.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus