Meny

Storhamar med i kampen igjen

Storhamar med i kampen igjen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storhamar slo tilbake etter to strake tap og vant tredje NM-finale i ishockey 4-1 mot Vålerenga tirsdag kveld.
Foto: Erlend Aas, SCANPIX
Storhamars Martin Blakseth Huse får seg en luftetur av VIFs Alexander Nervik under NM-sluttspillets 3. kamp som Storhamar vant 4-1.

Dermed reduserte Hamar-laget til 1-2 i kamper (best av sju), og Vålerenga får ikke heve pokalen som ønsket på Jordal Amfi torsdag. Nå må det spilles minst to finaler til.

Vålerenga var ikke til å kjenne igjen fra de to første finalene og spilte langt under pari i Hamar OL-amfi. Christian Larrivee sendte hjemmelaget i føringen etter snaut sju minutter med et perfekt langskudd.

Lars Erik Lund utlignet for Vålerenga snaut 16 minutter ut i kampen, men derfra handlet alt om Hamar-laget. I annen periode sørget scoringer av Steffen Thoresen, Justin Cox og en ny av Larrivee for storseier.

Da ble Larrivee tatt av banen for nødvendig hvile til resten av finaleserien.

- Larrivee er en kjempespiller som vi håper vi får beholde i klubben. Han er også en stor lagspiller og har utviklet det defensive spillet sitt, sa Storhamar-trener Petter Thoresen til SportN.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus