Meny

Innsatt livstruende skadd i fengselet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En innsatt er livstruende skadd etter å ha blitt angrepet av en medinnsatt i Ringerike fengsel mandag.
Hønefoss (NTB): En 22 år gammel mann skal ha gått til angrep på en annen mann i fengselet, og skal ha slått ham i hodet med en glassbolle.

- Offeret ble påført betydelige skader med et særlig farlig redskap, opplyser politiadvokat Geir Indal i Nordre Buskerud politidistrikt.

Den skadde mannen ble sendt til Ringerike sykehus, hvor han ble operert i hodet. Han ble deretter brakt videre til Ullevål universitetssykehus i Oslo for ytterligere operasjoner. Tilstanden var tirsdag kritisk og livstruende.

Voldsepisoden skjedde i et fellesskapsrom i fengselet i 18-tiden mandag ettermiddag, skriver Ringerikes Blad. Det skal ha vært flere vitner til det som skjedde, men bakgrunnen for angrepet er ikke kjent.

22-åringen ble umiddelbart etterpå plassert i isolasjon før han ble brakt til Hønefoss politistasjon. Vitnene ble også plassert hver for seg. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus