Meny

Fotballforbundet tror Bosnia straffes hardest

Fotballforbundet tror Bosnia straffes hardest

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NFFs generalsekretær Karen Espelund tror Bosnias fotballforbund straffes hardest etter at lagets fans kastet bengalske lys inn på banen under EM-kvalikkampen lørdag.
Oslo (NTB): - Jeg vil ikke utelukke at de (Bosnia) straffes hardere enn oss, men det blir spekulasjoner, sa Espelund til NTB.

Hun mener Norges Fotballforbund la ned så mye arbeid med sikkerheten i forkant av kampen at Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bør ta hensyn til det i rapporten.

NFF fikk beskjed av Bosnia om at de ikke ønsket å selge billetter, noe som er en form for ansvarsfraskrivelse. Bosniske tilskuere har i tillegg rykte på seg for å lage kvalm, noe de også gjorde til gagns på Ullevaal, og det var trolig grunnen til at bosnierne ikke ville stå til ansvar for det ved å selge dem billetter.

- Vi gjorde UEFA oppmerksom på hvordan situasjonen med Det bosniske fotballforbundet var, og de utnevnte en egen sikkerhetsoffiser (Karel Vertongen, Belgia) som skulle følge utviklingen på Ullevaal.

Vertongen overvåket det som skjedde, og det er hans rapport som vil avgjøre hvem som får svi etter skandalen. (©NTB)

Foto: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus