Meny

- Trolig ingen tatt av raset

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet tyder ingenting på at menneskeliv er gått tapt i det store raset på riksvei 17 i Overhalla i Nord-Trøndelag fredag formiddag.
Foto:
Den døde 16-åringen ble torsdag formiddag båret ut fra huset på barnevernistitusjonen der han ble knivstukket torsdag morgen. Foto: Morten Holm / SCANPIX .

- Vi har foretatt en del undersøkelser og det er ingenting som tyder på at det er verken folk eller biler som har gått i raset, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om raset i Sjåengen klokken 10.42. En større aksjon med både luftambulanse, politihelikopter og hunder ble satt i gang.

- Vi har fått fløyet en geotekniker til området. Han er nettopp kommet. Han skal foreta undersøkelser og fortelle noe om hvor trygg grunnen i og rundt området er før vi bestemmer oss for hva vi gjør videre, sier Letnes. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus