- Nye bevis i legedrapssaken

Politiet mener mistanken er styrket mot mannen som er siktet for å ha drept legen Joaquin Leal Bermudez (49).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nye bevis styrker mistanken mot mannen som er siktet for å ha drept legen Joaquin Leal Bermudez, mener politiet. Her undersøker kriminalteknikerne utleieleiligheten i Maridalsveien hvor den drepte legen bodde. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)Nye bevis styrker mistanken mot mannen som er siktet for å ha drept legen Joaquin Leal Bermudez, mener politiet. Her undersøker kriminalteknikerne utleieleiligheten i Maridalsveien hvor den drepte legen bodde. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

Oslo (NTB): Tirsdag fikk politiet analysene av tekniske bevis i saken, og disse bevisene vil bli lagt fram under fengslingsmøtet fredag, skriver VG Nett. Politiet vil be om fire nye uker i varetekt med brev- og besøksforbud for den siktede 37-åringen.

- Mistanken mot siktede er i hvert fall ikke svekket som følge av de siste resultatene, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om hva slags tekniske bevis det er snakk om.

Den 37 år gamle trønderen nekter for å ha drept legen. Han vil ikke la seg avhøre av politiet.

- Han har rett til å nekte å forklare seg, men det er tvilsomt om det styrker saken hans på noen måte, sier Abrahamsen.

37-åringen ble stanset i bilen til den spanske legen natt til 17. januar i år.

Liket av Leal er foreløpig ikke funnet, men politiet føler seg likevel sikre på at han er drept. Han har vært savnet siden midten av januar, og politiet har funnet store mengder blod i bilen hans, i leiligheten hans og i garasjeanlegget.

DNA-prøver har slått fast at blodet stammet fra legen. (©NTB)

Personvernpolicy