Ny hundetur i dag

Hundekjøreren Johnny Roger Seem (41) er klar for en ny tur med hundene allerede mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha vært savnet i to døgn ble hundefører Jonny Roger Seem geleidet inn i en ventende ambulanse natt til søndag. Mandag skal han ut på ny tur. Foto: Ludvig Killingberg jr. / ScanpixEtter å ha vært savnet i to døgn ble hundefører Jonny Roger Seem geleidet inn i en ventende ambulanse natt til søndag. Mandag skal han ut på ny tur. Foto: Ludvig Killingberg jr. / Scanpix

41-åringen fra Melhus har altså ikke fått nok av fjell og snø etter to og et halvt døgn i fjellet ved Oppdal sammen med sine tolv hunder. Sent lørdag kveld ble hundekjøreren funnet av letemannskapet. Søndag ettermiddag ble han skrevet ut fra St. Olavs hospital i Trondheim.

- Vi skal ha oss en koserunde i fjellet rundt her. Nå har jeg det veldig bra, jeg er kommet hjem til mitt, og hundene hører vi i bakgrunnen sier Seem til NRK Trøndelag.

- Ingen av hundene har tatt skade av oppholdet i fjellet. To er kanskje blitt litt slanke. Det er de to som sto bakerst og som jobbet hardest for å få trukket sleden, sier Seem.

Det var hundene som stanset da været ble for ille på turen fra Storlidalen i Oppdal til Innerdalen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus