Drapssiktet vil fortsatt ikke snakke med politiet

37-åringen som er siktet for å ha drept den spanske overlegen Joaquin Leal Bermudez (49), nekter fortsatt å forklare seg for politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er siktet for drapet på den spanske overlegen Joaquin Leal Bermudez (bildet), nekter å forklare seg for politiet. (Foto: Scanpix)Mannen som er siktet for drapet på den spanske overlegen Joaquin Leal Bermudez (bildet), nekter å forklare seg for politiet. (Foto: Scanpix)

Oslo (NTB): Den siktede 37-åringen erkjenner ikke straffskyld, og har siden han ble pågrepet sist tirsdag bare avgitt en liten forklaring på en snau time.

- Det er ikke i nærheten av det vi er ute etter. Han benytter sin rett til å avstå fra å forklare seg nå, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Mens politiet venter på eventuelle utspill fra den siktede og forsvareren hans, fortsetter etterforskningen.

Først i slutten av uken regner politiet med å få svar på noen av DNA-prøvene som er tatt av blodet som er funnet i leiligheten og bilen til Leal. Politiet har fortsatt ikke funnet liket av ham, og vet heller ikke hvor de skal lete.

- Vi kan ikke bare lete på måfå, det går jo ikke an. Det er jo hele Østlandsområdet det er snakk om, sier Abrahamsen. (©NTB)

Personvernpolicy